WHISPER”, dé honden- en kattentrimsalon voor de regio Gemert

Hallo ik ben Nathalie Nelissen, eigenaresse van trimsalon Whisper in Gemert.
Als piepjong meisje bezocht ik vroeger met mijn moeder regelmatig een trimsalon, de verrichting op onze huisdieren volgde ik met meer dan normale belangstelling.”Dat wil ik later ook” riep ik toen. De liefde voor het huisdier en het trimmersvak is nooit meer weggeweest.
Dieren spelen een grote rol in mijn leven, vogels, knaagdieren, honden en katten behoren tot mijn verzameling, tevens rijd ik ook paard.

Weimaraner dog isolated on white

Om het vak van trimster optimaal uit te voeren is liefde voor het dier een pre. Tijdens mijn vakopleiding deed ik al veel ervaring op bij gerenommeerde trimsalons. Intussen is al een aantal honden en katten in de nieuwe salon voor een proefbehandeling op bezoek geweest.
Ook katten zijn van harte welkom in mijn salon.”vooral perzen hebben regelmatig een behandeling nodig, het komt maar al te vaak voor dat de verzorging daarvan wel eens wordt verwaarloosd, dan is een scheerbeurt noodzakelijk”.

nathalie

Met ultra moderne apparatuur pak ik de zaak professioneel aan. “Dieren moeten zich op hun gemak voelen, daarvoor is een goede omgang nodig. Bij mij kunnen alle honden en katten terecht, groot en klein. Scheren, knippen, plukken, ontklitten, wassen, nagels knippen het schoonmaken van oortjes en ogen en het onderhoud.
Ik werk fulltime in mijn trimsalon en u kunt een beroep op me doen van maandag t/m vrijdag,